Telecom

Wat 5 jaar geleden nog nieuw was, wordt nu al als traditioneel bestempeld. Toch kan dit wel degelijk nog steeds volledig voldoen aan uw wensenpakket. Wanneer u (nog) niet over wilt naar Voice over IP, dan kunnen wij u voorzien van betrouwbare en doelmatige conventionele systemen.

Schiphorst Telecom is dealer van diverse A-merken. Tevens kunt u bij ons terecht voor de juiste service en support van uw huidige systeem. Over het ene merk is meer expertise in huis dan het andere. Neem daarom contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

De telefoon is een belangrijk onderdeel binnen uw organisatie. Het eerste contact met de klant vindt vrijwel altijd telefonisch plaats. De tevredenheid van de klant hangt grotendeels af van hoe snel de verbinding tot stand komt en de toegankelijkheid van de informatie die de klant wil hebben. Dit proces valt en staat met de kwaliteit en bereikbaarheid van uw informatiesystemen. Het integreren van een adequaat en efficient systeem verhoogt de kwaliteit van uw bedrijfsvoering. Schiphorst Telecom helpt u graag bij het realiseren van uw doelen door een telecommunicatie- oplossing te verzorgen

die past in uw bestaande systeem.

Uw server als telefooncentrale, kan dat?

Schiphorst telecom is naast de zogenaamde tradionele en hybride telefoonsystemen ook gespecialiseerd in softwaregebaseerde IP-telefoonsystemen, welke functioneren op een Microsoft Windows Server-platform. Hiermee beschikt u over een zeer functionele oplossing voor IP-telefonie voor uw bedrijf. U heeft toegang tot de laatste communicatietechnologie├źn en profiteert van de bedrijfs-toepassingen en kosten-besparingen die IP-telefonie en Voip-technologie (Voice-over-IP) met zich meebrengen.

 

U kunt bij ons terecht voor:

Bedrijfstelefonie (Siemens, Tiptel, Alcatel)

IP telefonie, voice over IP, CTI koppelingen etc

Mobiele toestellen en contracten van KPN Mobile, Vodafone en T-Mobile

Contact persoon voor providers (KPN aanvragen, voor vast net zoals ISDN, ADSL, DSL en Digi access!)

Telefonie producten (faxen, antwoordapparaten callmanagers)

Voor meer informatie neem dan contact met Schiphorst Telecom op.

* Copyright ┬ę By Schiphorst Telecom Tel 0575 - 570205 K.v.K nr. 54059054